De Aangifte (CS106)

De Aangifte

Hoewel Corona niet bij de supermarkt in de aanbieding is hebben een groeiend aantal mensen het weer in huis. Wel op de bijsluiter letten vanwege de bijwerkingen. De bladeren vallen vroeger door de droogte van afgelopen zomer en veilingen beginnen nu een voor een uit de lucht te vallen met een gevarieerd aanbod. Menig verzamelaar zit met spanning te wachten tot hij wat heeft maar omdat hij niet de enige bieder is, moet na afloop de knop weer om.

Van Dieten begon op 8 oktober met 2 kavels klassiek Nederland van de voormalige verzamelaar Johannes de Kruyf. Veel knipsels van Cleyn Zegels gezien waaronder deze als voorbeeld. De inzet was € 750,-. Wat de opbrengst is geworden is mij onbekend.

De rest van dit artikel is alleen voor leden zichtbaar. Al lid? Ga naar de login voor leden.
Tagged

1 thought on “De Aangifte (CS106)

  1. solche Stempelpapier Ausschnitte wurden von Generalsammlern der Philatelie früher immer nur ausgeschnitten gesammelt, weil zugeschnitten passten die dann auch super ins Briefmarken Album:(:(
    Welch ein Frevel ganze Dokumente so zu verunstalten und damit für uns Fiskalphilatelisten gänzlich wertlos zu hinterlassen.
    Merke: “Eine Briefmarke flüstert, ein Brief spricht, ein Stempelpapier schreit”

Geef een reactie