De Aangifte (CS103)

De Aangifte

Prikkelende ervaring of niet; met het nieuwe jaar hopen we weer een booster te kunnen geven aan onze hobby. Verzekerd van een goede opbrengst was de verkoper van diverse zegels van de Europeesche van Nederland. Diverse waarden en typen werden aangeboden waarvan bij een enkele de prijzen leken te ontsporen. Een exemplaar met opdruk “TRAM” kreeg als eindbestemming $ 102,50 terwijl een ongebruikte f 0,75 bij $ 61,- groen licht kreeg voor een nieuwe koper. Een teken dat deze hobby nog in de lift zit?

Bij een ander kavel van Nederland had ik niet zo het gevoel dat deze het goed deed. Twee Beurtvaart verzekeringszegels werden begin december aangeboden. Voor $ 23,61 bereikte dit duo een nieuwe bestemming. Ik heb hier wel eens hogere bedragen voor gezien maar dat zan dan aan mij liggen.

De rest van dit artikel is alleen voor leden zichtbaar. Al lid? Ga naar de login voor leden.
Tagged

1 thought on “De Aangifte (CS103)

  1. “Van Companhia de Moçambique”
    Nur ein erster Gedanke lb. Oscar, vielleicht heißt de Abkürzung “F” Frelimo, der Aufständigen Befreiungsfront “Frente da Libertação de Moçambique” und die in den Schubladen vorgefundenen alten Bögen an nicht verbrauchten Marken wurden dann weiter verwendet, schließlich war der ganze Norden von Mosambique von der Frelimo längere Zeit besetzt.

Geef een reactie